Az EUROCAR-Autoflotta Kft. egyik meghatározó üzletága az autó- és kamionmentés.

Üzletágunk 24 órás ügyeletet tart fenn egész évben. Baleset vagy műszaki hiba esetén egyedi építésű kamionmentőnkkel vállaljuk a sérült járművek, személyautók, kamionok, vontatmányok, buszok műszaki mentését, haza vagy szervizbe szállítását, vontatását, belföldön és külföldön egyaránt.

0-24 órás ügyeletünk hívható: +36-30-9352-900

Eszközparkunk 2 darab kamionmentőből, 6 darab autómentőből, 4 darab autó szállító utánfutóból, műhelygépkocsiból és 1 darab műszaki mentésekhez átalakított MB UNIMOG gépjárműből áll.Kamionmentés M3 Autómentés M3Ezek mellett a géppark "zászlóshajója" a speciális mentésre egyedileg gyártott VOLVO kamionmentőnk, mely különleges szerszámokkal, emelődaruval ellátott. Ezzel a kamionmentővel a legnagyobb, legnehezebb sérült járművek mentését és szállítását is el tudjuk végezni, akár szállítmánnyal  megrakott pótkocsik szállítását is meg tudjuk oldani!

A dinamikusan fejlődő üzletág szakszerű tevékenységét a hosszú évek mentési tapasztalatai garantálják.

 

 

Fontos feladatunk, az autó és kamionmentési tevékenységünket segítő eszközeink magas szinten tartása, folyamatos fejlesztését.

Munkatársaink szakmai tudását folyamatos szakmai képzésekkel tartjuk magas szinten, eszközeink magas műszaki színvonalúak.

Gépparkunk lehetővé teszi, hogy megbízóink részére a legrövidebb időn belül a baleset vagy műszaki mentés helyszínére csere gépjárművet szállítsunk a fuvarfeladat zavartalan teljesítése érdekében.

Karambolos járműszállításainknál, ha az lehetséges gyűjtő fuvarozással csökkentjük megbízóink kiadásait.

autómentés,autómentő, kamionmentésDíjaink feladatra szabottak, figyelembe véve a lehetséges költségkímélő megoldásokat is.

Számos akciónk lehetővé teszi, hogy minden esetben legyen az külföldi vagy belföldi megbízás a legkedvezőbb árakkal álljunk az Ön rendelkezésére.

Szolgáltatásaink teljes körűek, a segélyhívástól a kárrendezésig mindenben segítségére lehetünk partnereinknek.

A piacvezető biztosító társaságokkal kialakított jó kapcsolatain biztosítják megbízóinknak, hogy a komplex ügyintézés keretei között a számukra legkedvezőbben képviseljük érdekeiket.

Megrendeléseket egyedi egyeztetéseket követően vállalunk bel- és külföldön egyaránt. Forduljanak bizalommal munkatársainkhoz!