Az OLCSÓ BÉRAUTÓ minden alkalomra az Ön számára ideális járműveket biztosítunk, nekünk fontos, hogy megbízható gépkocsi szolgálja Önt, járműveink folyamatosan ellenőrizve vannak és magasabb extra felszereltségi szinttel szolgáljuk ki Önt mint általában a versenytársaink.

OLCSÓ BÉRAUTÓ az árat jelenti, nem a szolgáltatás alacsony színvonalát.

Gazdaságosság - mind a bérleti díj, mind az OLCSÓ BÉRAUTÓ üzemeltetése vonatkozásában,

Kényelem - az ügyintézésben, mind az OLCSÓ BÉRAUTÓ-ban,

Biztonság - hisz fontos az OLCSÓ BÉRAUTÓ felszerelése és műszaki állapota egyaránt,

Rugalmasság - az Ügyfelek kiszolgálása érdekében.

Minden kategóriában kínálunk, olcsó , megfizethető járműveket , Opel Corsától a MERCEDES E osztályig , esküvőre is sofőrrel együtt!!!

  

Hivjon  bizalommal +36-70-933-6460 a legjobb árakon a legmagasabb szinvonalú szolgáltatást nyújtjuk!

 

AUTÓBÉRLÉS MENETE

Ha kiválasztottuk a bérelni kívánt gépjárművet, és megtörtént a kapcsolatfelvétel, az autó átvehető budapesti,, gyöngyösi telephelyeinken vagy kiszállítjuk a kért helyszínre NON-STOP!

Minden bérautónkban indításgátló és GPS nyomkövető berendezés van szerelve. Az autót kitakarított, tiszta állapotban adjuk át. A bérautóinkon van érvényes gépjármű kötelező felelősségbiztosítás, a bérautón van 20% 200 000 Ft-os önrésszel casco biztosítás, mely mindenre kiterjed (lopás, törés, elemi kár, totálkár).

A BÉRLÉSHEZ SZÜKSÉGES OKMÁNYOK

Magánszemély esetén szükség van érvényes személyi igazolványra vagy útlevélre, érvényes lakcímkártyára, és érvényes jogosítványra.

A bérlőnek minimum 1 éves "B" kategóriás jogosítvánnyal és minimum ugyanennyi gépjármű vezetői tapasztalattal kell rendelkeznie. A minimum betöltött életkor-korhatár nincs a bérlésre vonatkozóan. Céges bérlés esetén szükség van a bérlő cég friss cégkivonatára, aláírási címpéldányra, bélyegzőre, és személyesen magára az aláíróra, aki személyét az okmányok bemutatásával igazolni tudja.

A céges bérlés történhet elhozott eredeti meghatalmazással is.

AZ AUTÓBÉRLET DÍJA / FIZETÉS / KAUCIÓ

A bérleti díj a bérlés kezdetekor fizetendő készpénzben, az autó átvételekor. Miután rendezte a bérleti díjat nem kell mást tennie csak fogni a kulcsot, az autót és már vezethet is.

A bérleti díjakban nincsenek plusz felmerülő rejtett költségek.Kaució összeget nem kérünk, viszont az autóbérlés kezdetekor az Ön által igénybe vett napok számát kérnénk előre kifizetni. A bérleti díjak az alábbi tételeket tartalmazzák: kötelező biztosítás casco biztosítás (teljes körű 20% 200 000 Ft-os önrésszel) autó szerviz költségei teljesítményadó cégautóadó téli-nyári gumik és azok cseréje